Ciasto Czekoladowo-Bananowe
Ciasto czekoladowo-bananowe może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis ma 194 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15 i kosztuje 24 centów za porcję. 160 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka oleju roślinnego, Devil ' s Food Cake mix, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj ciasto czekoladowe bez jajek banan / wegańskie ciasto czekoladowe bananowe, chocolate banana carrot cake-ciasto czekoladowo-bananowe bez jajek, oraz Ciasto Czekoladowo-Bananowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka jedna patelnia 13x9 cali.
Beat ciasto mix, puree banany, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości przez 30 sekund. Zwiększ prędkość do średniej i beat przez 2 Więcej minut.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 33 do 36 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu centrum wyjdzie czysta.
Niech ciasto ostygnie, a następnie mróz z wyborem lukier, w razie potrzeby.