Ciasto Czekoladowe Z Sosem Krówkowym
Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 367 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, mleko odparowane, miętę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto czekoladowe Savannah z gorącym sosem Krówkowym, Ciasto czekoladowe z gorącym sosem Krówkowym, oraz Mini Chocolate Bundt Cake Sundaes z domowej roboty gorącym sosem Krówkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu przygotowany budyń z mlekiem zgodnie ze wskazówkami opakowania na budyń.
Wlać do dużej miski; dodać ciasto wymieszać i ubić, aż dobrze wymieszane.
Rozłóż do nasmarowanego 13-calowego. x 9-po. patelnia do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po delikatnym dotknięciu, a krawędzie odciągną się od boków patelni. Schłodzić na stojaku z drutu.
Do sosu, w dużym ciężkim rondlu, roztopić masło i czekoladę na małym ogniu. Wymieszaj odparowane mleko i cukier do uzyskania gładkiej konsystencji. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować i mieszać przez 8 minut lub aż zgęstnieje.
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią.
Podawać ciepły sos z tortem.
Podawać z miętą w razie potrzeby.