Ciasto czekoladowe z nadzieniem serowym to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 138 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś proszek do pieczenia, cukier, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto czekoladowe z mieszanym nadzieniem jagodowo - serowym, Tort z czerwonej aksamitnej rolady z nadzieniem z białej czekolady i serem śmietankowym, oraz Ciasto czekoladowe z nadzieniem z serem śmietankowym i nadzieniem orzechowym.
Instrukcje
1
Przygotuj Nadzienie Z Ricotty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Ricotta
2
Umieścić w misce; przykryć i schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Połącz 1/2 szklanki cukru, oleju i jajka w dużej misce; ubić ze średnią prędkością miksera, aż będzie gruby i blady (około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Jajko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodać jogurt i wanilię; dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Jogurt
5
Połączyć mąkę, kakao, proszek do pieczenia i sól; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Kakao W Proszku
Mąka Uniwersalna
Sól
6
Dodać do mieszaniny jaj; dobrze ubić. Odstaw ciasto na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
7
Ubić 3 białka (w temperaturze pokojowej) i śmietanę z kamienia nazębnego na dużej prędkości miksera do uzyskania piany. Stopniowo dodawać 1/4 szklanki cukru, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie wymieszać jedną czwartą mieszaniny białek jaj w ciasto; delikatnie złożyć pozostałą mieszaninę białek jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Tatarski
Białka Jaj
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Wlać ciasto do patelni o wymiarach 9 x 5 cali pokrytej natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
9
Piec w 350 przez 40 minut lub do drewnianego pick wstawiony w centrum wychodzi czysty; ostudzić na patelni 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
10
Wyjąć z patelni; ostudzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Patelnia
11
Używając ząbkowanego noża, podziel ciasto na trzecie poziomo.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Ząbkowany
12
Posmaruj każdą z 4 ściętych boków ciasta 1 łyżką Kahla.
13
Dolną warstwę, pokrojoną bokiem do góry, położyć na półmisku; rozprowadzić z 1 szklanką nadzienia z ricottą. Ułóż 3/4 szklanki truskawek na nadzieniu z ricotty i wierzch środkową warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki
Ser Ricotta
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
14
Rozłóż ciasto z pozostałym nadzieniem z ricotty, a pozostałe truskawki ułóż na nadzieniu z ricotty; polej pozostałą warstwą ciasta. Przykryć i schłodzić przez 24 godziny. Aby podać, przesiej cukier puder na wierzchu ciasta.