Ciasto czekoladowe z makiem

Ciasto czekoladowe z makiem
Ciasto czekoladowe z makiem wymaga około 45 minut od początku do końca. Na $2.8 za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 66 g tłuszczu, oraz w sumie 1202 kalorie. Jeśli masz vanillan ekstrakt, białka, żółtka i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest dobre. Spróbuj Come 'ere Puddin' Pie-czekoladowo-imbirowe ciasto Budyniowe, Puddin', oraz Puddin ' Cones dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 2 quart przesiać i wymieszać mąkę, kakao, 2/3 szklanki cukru i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Ubij w mleku. Na średnim ogniu i stale mieszając, gotować, aż osiągnie grubość budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Zdjąć z ognia.
4
Bardzo szybko ubić w żółtkach, 1 łyżeczka wanilii i masła; ubijając energicznie, aż do całkowitego wymieszania i gładkości. Chłodno na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W KostkęNieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
5
Wlać do upieczonej, ostudzonej skorupki ciasta. Top z bezą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
6
Beza: chill beaters i miska. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
7
Mikserem na wysokości ubić 3 białka i 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego na sztywne szczyty. Jeszcze ubijając białka, dodać 10 łyżek cukru, po jednej łyżce na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
8
Rozłóż bezę na cieście i piecz w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 12 minut lub aż beza stanie się bladobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
9
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
10
Umieścić na poziomie, obszar wolny od przeciągów co najmniej 30 minut do ostygnięcia przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn