Ciasto czekoladowe z makiem

Ciasto czekoladowe z makiem
Ciasto czekoladowe z makiem wymaga około 45 minut od początku do końca. Na $2.8 za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 66 g tłuszczu, oraz w sumie 1202 kalorie. Jeśli masz vanillan ekstrakt, białka, żółtka i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest dobre. Spróbuj Come 'ere Puddin' Pie-czekoladowo-imbirowe ciasto Budyniowe, Puddin', oraz Puddin ' Cones dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 2 quart przesiać i wymieszać mąkę, kakao, 2/3 szklanki cukru i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Ubij w mleku. Na średnim ogniu i stale mieszając, gotować, aż osiągnie grubość budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Zdjąć z ognia.
4
Bardzo szybko ubić w żółtkach, 1 łyżeczka wanilii i masła; ubijając energicznie, aż do całkowitego wymieszania i gładkości. Chłodno na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Wlać do upieczonej, ostudzonej skorupki ciasta. Top z bezą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
6
Beza: chill beaters i miska. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
7
Mikserem na wysokości ubić 3 białka i 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego na sztywne szczyty. Jeszcze ubijając białka, dodać 10 łyżek cukru, po jednej łyżce na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (18,25 Uncji) Naturalnej Mieszanki Do Ciast1 Opakowanie (18,25 Uncji) Naturalnej Mieszanki Do Ciast
FiołkiFiołki
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
8
Rozłóż bezę na cieście i piecz w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 12 minut lub aż beza stanie się bladobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
9
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
10
Umieścić na poziomie, obszar wolny od przeciągów co najmniej 30 minut do ostygnięcia przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn