Ciasto czekoladowe z cukinią II wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 373 kalorie, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką mleko, mąkę, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to 100% pełnoziarniste Czekoladowe Ciasto Cukiniowe z greckim jogurtem miodowo-czekoladowym Ganache, Ciasto czekoladowo-śmietankowe z cukinią z polewą czekoladową, oraz Zdrowe ciasto czekoladowe z cukinią z lukrem czekoladowym z awokado.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C), tłuszcz i mąka 9x13 cala patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
2
Masło śmietankowe, olej i cukier aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Krem
Cukier
Olej Do Smażenia
3
Dodaj jajka, wanilię i kwaśne mleko. Beat until smooth.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Kwaśne
Wanilia
Jajko
4
Wymieszaj mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i cynamon i dodaj do śmietany. Dobrze bij. Wymieszać pokrojoną w kostkę cukinię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Cynamon
Cukinia
Kakao W Proszku
Mąka Uniwersalna
5
Wlać do patelni o wymiarach 9x13 cali i posypać wierzch kawałkami czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 40 do 45 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.