Ciasto czekoladowe z cukinią II
Ciasto czekoladowe z cukinią II wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 373 kalorie, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką mleko, mąkę, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to 100% pełnoziarniste Czekoladowe Ciasto Cukiniowe z greckim jogurtem miodowo-czekoladowym Ganache, Ciasto czekoladowo-śmietankowe z cukinią z polewą czekoladową, oraz Zdrowe ciasto czekoladowe z cukinią z lukrem czekoladowym z awokado.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C), tłuszcz i mąka 9x13 cala patelni.
Masło śmietankowe, olej i cukier aż będą lekkie i puszyste.
Dodaj jajka, wanilię i kwaśne mleko. Beat until smooth.
Wymieszaj mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i cynamon i dodaj do śmietany. Dobrze bij. Wymieszać pokrojoną w kostkę cukinię.
Wlać do patelni o wymiarach 9x13 cali i posypać wierzch kawałkami czekolady.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 40 do 45 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.