Ciasto czekoladowe II
Ciasto czekoladowe II to Wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Ten deser ma 256 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, sodę oczyszczoną, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Wyznanie # 64: Jestem pozbawiona Ciasta ... Ciasto czekoladowe z lukrem twarogowym i satynową polewą czekoladową, Czekoladowy tort urodzinowy: Diabelski tort z bogatym lukrem czekoladowym, oraz Easy Kids Birthday Cake: Ciasto czekoladowe z lukrem czekoladowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali.
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, kakao, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną.
Dodać olej, mleko, jajka i wanilię, wymieszać na gładką masę. Wymieszać w gorącej kawie ostatni.
Rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25 do 35 minut, lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta.