Ciasto Czekoladowe Bez Mąki

Ciasto Czekoladowe Bez Mąki
Ciasto czekoladowe bez mąki wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,37 zł za porcję. Ten deser ma 475 kalorii, 5G białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać kakao w proszku, cukier, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Ciasto Bez Mąki Czekoladowo-Orzechowe Z Ciepłą Polewą Czekoladową, Ciasto Czekoladowe Bez Mąki, oraz Ciasto Czekoladowe Bez Mąki.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Spryskaj 8-calową okrągłą patelnię z nieprzywierającym masłem i spód linii pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BrandySos Brandy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Umieść czekoladę, masło, wanilię i Likier z orzechów laskowych w dużej misce na podwójnym kotle. Często mieszaj mieszaninę, aż do połączenia i uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wyjmij czekoladę z ognia i włóż miskę do" lodowej kąpieli", aby ostygła czekolada.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Uwaga kucharza: ten krok jest ważny, więc jajka nie będą gotować po dodaniu do czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
6
Wymieszać z cukrem i kakao w proszku. Jajka wymieszać i przelać do przygotowanej patelni tortowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
7
Umieść patelnię na blasze i piecz przez 20 do 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
8
Wyjmij ciasto z piekarnika i odwróć na stojaku na patelni wyłożonej pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Wlać ganache na ciasto. Pozostawić ciasto do ostygnięcia i ustawić na 10 minut przed podaniem.
10
Dekoruj świeżymi jagodami i cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
11
Włożyć czekoladę do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Rozgrzać krem w małym garnku, na małym ogniu, aż będzie gorący w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
13
Gorącą śmietanę polać czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
14
Dobrze wymieszać gumową szpatułką, aż czekolada się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn