Ciasto czekoladowe bez mąki wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,37 zł za porcję. Ten deser ma 475 kalorii, 5G białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać kakao w proszku, cukier, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Ciasto Bez Mąki Czekoladowo-Orzechowe Z Ciepłą Polewą Czekoladową, Ciasto Czekoladowe Bez Mąki, oraz Ciasto Czekoladowe Bez Mąki.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Spryskaj 8-calową okrągłą patelnię z nieprzywierającym masłem i spód linii pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Brandy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Umieść czekoladę, masło, wanilię i Likier z orzechów laskowych w dużej misce na podwójnym kotle. Często mieszaj mieszaninę, aż do połączenia i uzyskania gładkiej konsystencji.