Ciasto Cytrynowo-Makowe
Need a deser bezmleczny? Ciasto cytrynowo-Makowe może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Mieszanka wody, bogaty & kremowy lukier cytrynowy, mak, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Chewy migdałowe batoniki z makiem (również odmiana cytrynowego maku), Ciasto Cytrynowo-Makowe, oraz Ciasto Cytrynowo-Makowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 163°. tłuszcz i mąka 12-cup karbowany tube ciasto pan, lub spryskać sprayem do pieczenia z mąką.
Zrobić ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu -- z wyjątkiem wymieszać mak do ciasta.
Piec zgodnie z zaleceniami na pudełku na karbowanej patelni rurowej. Schłodzić na patelni 15 minut; obrócić do góry nogami na żaroodporny talerz do serwowania.
Wyjąć patelnię; całkowicie ostudzić ciasto, około 1 godziny.
W misce mikrofalowej, mikrofalowy lukier odkryte na Medium (50%) 15 sekund.
Rozłóż na wierzchu ciasta, pozwalając niektórym mżeć w dół. Przechowywać luźno przykryte.