Ciasto cytrynowo-Kokosowe z lukrem z bitą śmietaną
Cytrynowe Ciasto kokosowe z bitą śmietaną lukier może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 25 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 279 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odbierz sól, maślankę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto cytrusowe z lukrem z bitej śmietany cytrynowej, Białe ciasto z cytrynowo-limonkowym nadzieniem twarogowym i lukrem z bitą śmietaną, oraz Babeczki Angel Food z lukrem kokosowym z bitą śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Lekko posmaruj i mąkę 2 (9-calowe) patelnie do ciast; dno linii papierem woskowym i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Woskowany
3
Przesiać razem pierwsze 4 składniki w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Śmietana razem masło i cukier w oddzielnej dużej misce z dużą prędkością z mikserem elektrycznym, aż kremowy, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Krem
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Cukierki Peachie-o
5
Dodaj jajka, 1 na raz, dobrze mieszając po każdym dodaniu i pokonać 2 Więcej minut lub do lekkiego i puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
6
W osobnej misce wymieszać maślankę i 3 kolejne składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
7
Mieszamy mąkę i mieszanki mleczne na przemian w mieszankę jajeczną, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki, skrobając bok miski między każdym dodatkiem. (Należy uważać, aby nie przesadzić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Mleko
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
8
Łyżka ciasto równomiernie do przygotowanych patelni i delikatnie wygładzić górę gumową szpatułką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
9
Piec w temperaturze 350 przez 30 do 35 minut lub do wyrośnięcia ciasta, a drewniany kilof włożony do środka wychodzi czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
10
Wyjąć ciasta z piekarnika i schłodzić przez 15 minut w patelniach na regale chłodzącym. Turn ciasta z patelni na stojaku, i ostudzić całkowicie przed lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
11
Umieść 1 warstwę na talerzu ciasta płaską (dnem) stroną do góry.