Ciasto Cytrynowo-Kokosowe Angel Food Cake
Lemon - Coconut Angel Food Cake może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 236 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz białka jaj, SOS karmelowo-pomarańczowy, krem z kamienia nazębnego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Ciasto Cytrynowo-Kokosowe Angel Food Cake, Ciasto Kokosowe Angel Food, oraz Ciasto Kokosowe Angel Food.
Instrukcje
Ubij białka i sól z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż się spieni. Ubić wanilią i sokiem z cytryny.
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego; ubijać do uzyskania miękkich szczytów.
Dodaj cukier, kilka łyżek na raz, ubijając, aż utworzą się jędrne szczyty. Złożyć w mące, 1/4 szklanki na raz. Złożyć w kokosie i skórce z cytryny.
Łyżka ciasto do ungreased 10-calowy miski rur, równomiernie rozłożone.
Przeciąć ciasto nożem, aby złamać kieszenie powietrzne.
Piec 27 minut lub aż ciasto sprężyste z powrotem, gdy lekko dotknięte. Odwrócić patelnię; całkowicie schłodzić.
Poluzuj ciasto z boków patelni i odwróć na talerz.
Skropić sosem karmelowo-pomarańczowym; w razie potrzeby polać kandyzowanymi cytrynami.