Ciasto cytrynowe Lu Lu
Lemon Lu Lu Cake to deser dla 15 osób. Za 46 centów za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka , 2 g tłuszczu i łącznie 253 kalorie . Ten przepis podoba się 281 smakoszom i kucharzom. Mieszanka masła, mieszanki do ciasta cytrynowego, soku z cytryny i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest bardzo zła (ale nadal możliwa do poprawienia). Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Lemon Cake Roll With Lemon Curd Filling , Lemon Blondies with Lemon Glaze i Lemon Blackberry Bread with Lemon Glaze .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Natłuść i posyp mąką formę o wymiarach 9x13 cali.
W średniej misce wymieszaj razem mieszankę do ciasta i pudding instant. Następnie kontynuuj przygotowywanie mieszanki do ciasta zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Wlać do przygotowanej patelni.
Upiecz ciasto zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Kiedy ciasto wyjdzie z piekarnika, zrób dziurki na całej jego powierzchni wykałaczką.
W średniej misce wymieszaj cukier puder, sok z cytryny i roztopione masło, aż do uzyskania gładkiej masy.
Polać gorące ciasto lukrem i odstawić do ostygnięcia przed podaniem.