Batoniki Z Granolą Jagodową
Batoniki z granolą jagodową mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 136 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka jagód, żurawiny, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Batoniki musli cynamonowo-jagodowe, Serce Zdrowe Płatki Owsiane Jagodowe Batony Granola, oraz Granola Jagodowa Crisp dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, masło śmietankowe i brązowy cukier do lekkiego i puszystego. Ubić jajko, syrop kukurydziany, melasę i wanilię.
Połącz owies, mąkę, cynamon i sodę oczyszczoną; stopniowo dodawaj do śmietany i dobrze wymieszaj. Wymieszać z orzechami pekan, jagodami i żurawiną.
Naciśnij na 8-in. x 4-po. patelnia pokryta natryskiem do gotowania.
Piec w temperaturze 350° przez 15-20 minut lub aż zestaw i krawędzie są rumiane. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.