Ciasto Cytrynowe I

Ciasto Cytrynowe I
Ciasto cytrynowe może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru deserów. Jedna porcja zawiera 500 kalorii, 6G białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 68 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sok z cytryny, mąka ciasto, mleko w proszku, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 20%. Podobne przepisy to Ciasto cytrynowe z kandyzowanymi plasterkami cytryny, Ciasto cytrynowe z pikantnym lukrem cytrynowym, oraz Ciasto cytrynowe z miodem cytrynowym.

Instrukcje

1
Pozostawić masło do osiągnięcia temperatury pokojowej. Śmietana z cukrem i masłem razem do lekkiego i puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
2
Dodać jajka po kolei i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
3
Dodaj mąkę, mleko w proszku i syrop kukurydziany. Pokonaj każdego dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko W ProszkuMleko W Proszku
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Dodaj sok z połowy cytryny, sól, wanilia, gałka muszkatołowa i mace. Upewnij się, że wszystko jest dobrze wymieszane i wlej do natłuszczonej patelni z bochenkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
SokSok
CytrynaCytryna
Kwiat MuszkatołowyKwiat Muszkatołowy
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
5
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 45 minut, sprawdzając doneness przez włożenie wykałaczki i sprawdzić, czy wyjdzie czysty. Prawie chcesz to Zniżyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn