Ciasto cukrowe Durbin Hotel
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów wegetariańskich lacto ovo do swojej skrzynki z przepisami, Durbin Hotel Sugar Cream Pie może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Jedna porcja zawiera 450 kalorii , 2 g białka i 32 g tłuszczu . Za 53 centy za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 6 osób. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 46 powiedziałoby, że trafił w dziesiątkę. Ten przepis z Allrecipes wymaga masła, mąki kukurydzianej, zmielonej gałki muszkatołowej i skorupki ciasta. Najlepiej sprawdza się jako deser i jest gotowy w około 1 godzinę i 35 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje ulepszony wynik spoonacular wynoszący 0% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Lake Palace Hotel's Bakłażan , New York Strip With Beurre Maitre D'hotel i Brown sugar & Spice Sugar cookie frogs .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni Celsjusza (400 stopni Fahrenheita).
W kąpieli wodnej wymieszaj masło, cukier, 1/2 szklanki pełnego mleka i śmietankę kremówkę.
Podgrzewaj, aż masło się rozpuści i mieszanina zacznie wrzeć, mieszając od czasu do czasu.
W małej misce wymieszaj 1/2 szklanki zimnego pełnego mleka i skrobię kukurydzianą.
Ubijaj, aż będzie gładkie, a następnie powoli wlej do gorącej mieszanki śmietankowej, cały czas ubijając. Gotuj mieszankę na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, około 5 minut, cały czas mieszając.
Wlać do podpieczonego ciasta i posypać mieloną gałką muszkatołową.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 5 minut. Przed podaniem odstawić do ostygnięcia.