Ciasto Ciasto Ciasto Ciasto

Ciasto Ciasto Ciasto Ciasto
Ciasto Ciasto Ciasto Ciasto może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 111 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30 i kosztuje 14 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, masło, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to {Lżejszy} ciasto lodowe z masłem orzechowym z ciasteczkową skórką ciasta, Tarta czekoladowo - orzechowa w cieście z ciastek, oraz Tarta brzoskwiniowo-Jeżynowa z płatkami owsianymi-ciasteczkowa.

Instrukcje

1
Połącz migdały i cukier cukierniczy w misce robota kuchennego i pulsuj wielokrotnie, aż drobno zmielone, około 1 minuty. Nie powinny pozostać widoczne kawałki migdałów. Użyj cienkiej metalowej szpatułki, aby zeskrobać dowolną mieszaninę upieczoną w rogu, w którym dno styka się z bokiem miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać mąkę i sól i pulsować kilka razy, aby wymieszać. (Jeśli nie używasz orzechów, zacznij tutaj i dodaj cukier.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Dodajemy masło i ponownie pulsujemy, aż nie pozostaną żadne widoczne kawałki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
4
Dodać żółtka i wanilię i pulsować ponownie, aż ciasto uformuje kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
5
Odwróć ciasto na mąkę i ostrożnie usuń ostrze. Ciasto podzielić na 2 równe kawałki. Uformuj każdy kawałek ciasta na gruby dysk i owiń pojedynczo w folię. Przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej 1 godzinę. Ciasto można przygotować kilka dni wcześniej i przechowywać w lodówce, lub dwukrotnie zawijać i zamrażać drugi kawałek ciasta, rozmrażając go w lodówce na noc przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Aby utworzyć tartą skórkę, wyjmij jeden z kawałków ciasta z lodówki i pozwól mu zmiękczyć w chłodnej temperaturze pokojowej na około 20 minut, aż będzie wystarczająco miękki, aby zwinąć się bez pękania, ale nadal twardy. Rozpakuj go i umieść na powierzchni z mąką. Użyj dłoni, aby nacisnąć go do grubości około 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Mąkę powierzchnię roboczą i ciasto i delikatnie rozwałkować ciasto na 13-calowy dysk, dodając szczypty mąki pod i na wierzchu ciasta w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Złóż ciasto na pół i wsuń obie ręce pod nią, dłonie do góry i przenieś je na patelnię, wyrównując fałd o średnicy patelni. Rozwałkuj ciasto na patelnię. Nie martw się, jeśli ciasto pęknie lub pęknie—możesz je ponownie docisnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Równomiernie dopasuj ciasto do patelni, upewniając się, że jest płaskie zarówno na dnie, jak i na boku patelni. Przyciąć nadmiar ciasta na krawędzi patelni przez przewracanie się z wałkiem do ciasta lub skrobanie go z tyłu noża do parowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Zakończ górne krawędzie Skórki, naciskając kciukiem na zewnątrz do boku patelni i jednocześnie w dół na szczycie Skórki palcem wskazującym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Przesuń tart pan na arkuszu ciastek, przykryć folią i przechowywać w lodówce przez kilka godzin lub na noc przed pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn