Ciasto Budyniowe S ' mores

Ciasto Budyniowe S ' mores
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać S ' mores Pudding Pie spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 492 kalorie, 5G białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jeśli masz ciężki krem, sól, krakersy graham, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj No Bake S ' mores Pie, Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, oraz Ciasto Budyniowe S ' Mores dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dla skorupy: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Rozbij krakersy graham ręcznie i dodaj do miski robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze. Przetwarzać krakersy aż do ziemi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy GrahamKrakersy Graham
KrakersyKrakersy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Dodać masło i cukier i pulsować, aż mieszanina wygląda jak mokry piasek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
4
Przenieś krakersy graham na 9-calowy talerz ciasta i, używając rąk, naciśnij, aby utworzyć skorupę. Po prostu chcesz, aby skorupa była równej grubości wokół płyty ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy GrahamKrakersy Graham
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
5
Piec, aż chrupiące i skorupa zaczyna brązowieć, o 15 protokół. Całkowicie schłodzić przed napełnieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1
Dodać mleko, śmietanę i cukier do rondla o średnim ciężkim dnie i ubić skrobię kukurydzianą, a następnie proszek kakaowy i sól. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu na średnim ogniu, ubijając aż budyń zgęstnieje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
KremKrem
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
2
Zdjąć z ognia i ubić słodko-gorzką czekoladę i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodko-gorzka CzekoladaSłodko-gorzka Czekolada
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Wlać do schłodzonej skorupy ciasta i schłodzić, pokrywając powierzchnię puddingu folią lub papierem woskowym, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Schłodzić w lodówce przez co najmniej 2 godziny, aby pozwolić na ustawienie budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Papier WoskowanyPapier Woskowany
4
Tuż przed podaniem rozgrzej brojlery. Ciasto budyniowe ułożyć dużymi piankami, pokrywając całą powierzchnię ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
5
Ciasto przełożyć na blachę do pieczenia. Broil pianki 4 cali pod brojlerem, aż szczyty są złotobrązowe, 2 do 3 protokół. Miej oko na to, to idzie szybko! Alternatywnie, użyj palnika kuchennego do brązowego polewy prawoślazu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
BrojlerBrojler
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn