Ciasto Budyniowe S ' mores

Ciasto Budyniowe S ' mores
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać S ' mores Pudding Pie spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 492 kalorie, 5G białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jeśli masz ciężki krem, sól, krakersy graham, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj No Bake S ' mores Pie, Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, oraz Ciasto Budyniowe S ' Mores dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dla skorupy: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozbij krakersy graham ręcznie i dodaj do miski robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze. Przetwarzać krakersy aż do ziemi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy GrahamKrakersy Graham
KrakersyKrakersy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać masło i cukier i pulsować, aż mieszanina wygląda jak mokry piasek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
4
Przenieś krakersy graham na 9-calowy talerz ciasta i, używając rąk, naciśnij, aby utworzyć skorupę. Po prostu chcesz, aby skorupa była równej grubości wokół płyty ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy GrahamKrakersy Graham
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Piec, aż chrupiące i skorupa zaczyna brązowieć, o 15 protokół. Całkowicie schłodzić przed napełnieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Dodać mleko, śmietanę i cukier do rondla o średnim ciężkim dnie i ubić skrobię kukurydzianą, a następnie proszek kakaowy i sól. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu na średnim ogniu, ubijając aż budyń zgęstnieje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
KremKrem
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zdjąć z ognia i ubić słodko-gorzką czekoladę i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodko-gorzka CzekoladaSłodko-gorzka Czekolada
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Wlać do schłodzonej skorupy ciasta i schłodzić, pokrywając powierzchnię puddingu folią lub papierem woskowym, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Schłodzić w lodówce przez co najmniej 2 godziny, aby pozwolić na ustawienie budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Papier WoskowanyPapier Woskowany
4
Tuż przed podaniem rozgrzej brojlery. Ciasto budyniowe ułożyć dużymi piankami, pokrywając całą powierzchnię ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
5
Ciasto przełożyć na blachę do pieczenia. Broil pianki 4 cali pod brojlerem, aż szczyty są złotobrązowe, 2 do 3 protokół. Miej oko na to, to idzie szybko! Alternatywnie, użyj palnika kuchennego do brązowego polewy prawoślazu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
BrojlerBrojler
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn