Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać S ' mores Pudding Pie spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 492 kalorie, 5G białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jeśli masz ciężki krem, sól, krakersy graham, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj No Bake S ' mores Pie, Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, oraz Ciasto Budyniowe S ' Mores dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dla skorupy: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozbij krakersy graham ręcznie i dodaj do miski robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze. Przetwarzać krakersy aż do ziemi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy Graham
Krakersy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać masło i cukier i pulsować, aż mieszanina wygląda jak mokry piasek.
Przenieś krakersy graham na 9-calowy talerz ciasta i, używając rąk, naciśnij, aby utworzyć skorupę. Po prostu chcesz, aby skorupa była równej grubości wokół płyty ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy Graham
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Piec, aż chrupiące i skorupa zaczyna brązowieć, o 15 protokół. Całkowicie schłodzić przed napełnieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Dodać mleko, śmietanę i cukier do rondla o średnim ciężkim dnie i ubić skrobię kukurydzianą, a następnie proszek kakaowy i sól. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu na średnim ogniu, ubijając aż budyń zgęstnieje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier Ryżowy
Skrobia Kukurydziana
Krem
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zdjąć z ognia i ubić słodko-gorzką czekoladę i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodko-gorzka Czekolada
Wanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Wlać do schłodzonej skorupy ciasta i schłodzić, pokrywając powierzchnię puddingu folią lub papierem woskowym, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Schłodzić w lodówce przez co najmniej 2 godziny, aby pozwolić na ustawienie budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Papier Woskowany
4
Tuż przed podaniem rozgrzej brojlery. Ciasto budyniowe ułożyć dużymi piankami, pokrywając całą powierzchnię ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pianki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
5
Ciasto przełożyć na blachę do pieczenia. Broil pianki 4 cali pod brojlerem, aż szczyty są złotobrązowe, 2 do 3 protokół. Miej oko na to, to idzie szybko! Alternatywnie, użyj palnika kuchennego do brązowego polewy prawoślazu.