Need a deser wegetariański? Hot Toddy Pudding ciasto może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 53 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, sól, łagodny miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 21%. Spróbuj Gorące ciasto mleczne z polewą kokosową + wideo (tort leniwa Stokrotka), Hot Toddy, oraz Hot Toddy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku. Masło 1 1/2-quart płytkie naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
W dużej misce wymieszać mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ubij razem mleko, sok z cytryny, szkocką (jeśli używasz), masło, miód, skórkę i żółtka, a następnie wymieszaj z mieszaniną mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Masło
Scotch Whiskey
Mąka Uniwersalna
Miód
żółtko Jaja
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Ubij białka mikserem elektrycznym ze średnią prędkością do uzyskania piany. Zwiększ prędkość do średniej wysokości i dodaj cukier, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż białka po prostu utrzymają sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
5
Wymieszać około jednej trzeciej białek do mieszanki mąki, aby rozjaśnić, a następnie złożyć pozostałe białka delikatnie, ale dokładnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
6
Wlać ciasto do naczynia do pieczenia i piec w łaźni wodnej, aż dmuchane i złocisto-brązowy, 45 do 50 protokół.