Ciasto Budyniowe Bananowe Karmelowe
Ciasto budyń bananowy karmel może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonej gałki muszkatołowej, wody, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Karmelowy Budyń Bananowy, Budyń Chlebowy Bananowy Karmelowy, oraz Solone Karmelowe Ciasto Bananowe.
Instrukcje
Połączyć brązowy cukier i 2 łyżeczki mąki; odstawić.
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Połączyć 1 1/3 szklanki mąki i dalej 7 składników w średniej misce; wymieszać trzepaczką. Zrób dobrze w środku mieszaniny.
Połącz banana i kolejne 3 składniki; dodaj do mieszanki mąki, mieszając tylko do wilgotności.
Łyżka ciasto do 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia; posypać mieszaniną brązowego cukru.
Wlać 1 1/2 szklanki wrzącej wody na ciasto (nie mieszać).
Piec w temperaturze 350 przez 40 minut lub do momentu, gdy pudding będzie bąbelkowy, a ciasto wróci po lekkim dotknięciu w środku.
Podawać na ciepło. Podzielić na poszczególne potrawy i polać lodami.