Wołowina wolno pieczona do kanapek
Powoli pieczona wołowina do kanapek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 1 i kosztuje 15,37 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 433g białka, 135 g tłuszczu, oraz w sumie 3071 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz oko wołowiny okrągłej pieczeń, mielony pieprz, sól czosnkowa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 godzin i 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest solidne. Spróbuj Wolno pieczone kanapki z wołowiną balsamiczną z kremem chrzanowym, Slow-Cooker Włoskie kanapki z wołowiną lub wołowina Pepperoncini, oraz Slow-Cooker Hot Beef Sandwiches Au Jus dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprawić wszystkie boki pieczonej wołowiny równomiernie solą czosnkową; owinąć w folię i przechowywać w lodówce 18 do 24 godzin.
Umieść stojak w środkowej pozycji piekarnika i rozgrzej do 225 stopni F (110 stopni C).
Pieczeń osuszyć ręcznikiem papierowym i natrzeć 2 łyżeczkami oleju rzepakowego; doprawić czarnym pieprzem.
Rozgrzać 1 łyżka oleju rzepakowego na dużej patelni na średnim ogniu, aż małe kawałki dymu wzrosną z oleju. Brązowy pieczeń CAŁKOWICIE, 3 do 4 minut na stronie.
Przenieść pieczeń do stojaka zestaw do pieczenia patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż do termometru sondy mięsa lub natychmiastowego odczytu termometru mięsa włożonego do środka odczytuje 115 Stopni F (46 stopni C) dla średnio rzadkich, 1 1/4 do 1 3/4 godzin.
Wyłączyć piekarnik i pozostawić pieczeń w piekarniku bez otwierania drzwi, aż mięso sondy termometr czyta 130 stopni F (54 stopni C) dla średnio rzadkie, 30 do 50 więcej minut.
Odstawić na 15 minut przed krojeniem cienkie.