Ciasto brzoskwiniowo-orzechowe jest Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 358 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną gałkę muszkatołową, mleko, bitą śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Brzoskwiniowe Do Góry Nogami, Niskotłuszczowe Ciasto Brzoskwiniowe Do Góry Nogami, oraz Brzoskwiniowe Ciasto Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Stopić masło w średnim rondlu na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodać brązowy cukier; ubijać, aż cukier rozluźni się, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Wlać mieszaninę do patelni do ciasta o średnicy 9 cali z wysokościami 2 cali; rozprowadzić równomiernie na dnie patelni (warstwa będzie cienka). Ułóż połówki orzechów pekan, obok siebie z okrągłymi bokami w dół, w okrągłej zewnętrznej krawędzi dna patelni. Rozmieść każdy klin, lekko zachodzący na siebie, wewnątrzciąg orzechów pekan, pokrywający dno patelni. Setaside podczas robienia ciasta ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki Pekan
Funtów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na Ciasto
1
Umieść stojak na środku piekarnika; rozgrzej do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połącz pierwsze 6 składników w procesorze. Mieszamy, aż orzechy zostaną drobno zmielone. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić cukieri masło w dużej misce, aż masło bledniew kolorze, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Orzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Cukierki Peachie-o
3
Jajka ubij ivanilla w małej misce, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
4
Dodać mieszaninę do mieszaniny masła, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż do dobrze wymieszanego po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
5
Dodać mieszankę mąki w 3warunki na przemian z mlekiem w 2 dodatkach, ubijając tylko do wymieszania po każdym dodaniu.Upuść ciasto za pomocą dużych łyżek na szczycie orzechów pekan i brzoskwiń na patelni; rozprowadź równomiernie i równomiernie za pomocą przesuniętej szpatułki lub gumowej szpatułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia
Funtów Jeżyn (około
Mąka Uniwersalna
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Offsetowa
Szpatułka
Patelnia
6
Piec ciasto, aż złocisto brązowy iTester włożony do środka wychodzi czysty, o 55 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Ciasto przenieść do stojaka; schłodzić na patelni 25 do 30 minut (nie chłodzić lub warstwa brzoskwini może przykleić się do patelni). Runmall nóż wokół boków ciasta poluzować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
Patelnia
8
Umieść półmisek na patelni tortowej. Używając rękawic kuchennych, mocno przytrzymaj patelnię i talerz i odwróć ciasto na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik Mitt
Forma Na Ciasto
9
Letcake odpocząć 1 minutę, a następnie bardzo powoli liftoff patelni. Jeśli to konieczne, przestawiaj wszelkie ziarna brzoskwini lub orzechów pekan, które mogły zostać zmienione.