Ciasto Brzoskwiniowe Melba
Ciasto z brzoskwiniową Melbą może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis służy 8 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 301 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz białko jaja, sok z cytryny, margarynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Brzoskwiniowa Melba, Brzoskwiniowa Melba, oraz Ciasto Brzoskwiniowe Melba.
Instrukcje
Umieść ciasteczka w robocie kuchennym; przetwarzaj, aż się kruszą.
Dodać margarynę i białko jaja i pulsować 5 razy lub tylko do wilgotnego. Naciśnij mieszaninę okruchów równomiernie na 9-calową płytkę ciasta pokrytą sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 8 minut i ostudzić na stojaku z drutu 15 minut. Zamrozić piecrust 30 minut.
Umieścić bardzo dużą miskę w zamrażarce.
Wyjmij jogurt z zamrażarki i pozostaw w temperaturze pokojowej, podczas gdy skorupa stygnie.
Wytrzyj miskę robota kuchennego papierowym ręcznikiem; dodaj brzoskwinie, cukier i sok z cytryny. Proces do gładkiej. Łyżka jogurtu do schłodzonej bardzo dużej miski. Złożyć w mieszaninie brzoskwini, aż dobrze wymieszane; zamrażać 30 minut lub tylko do zestawu, ale nie stałe.
Łyżka mieszaniny jogurtu do przygotowanej skorupy; zamrażać, aż zestaw. Przykryć folią; zamrozić 6 godzin lub do twardego.
Umieść ciasto w lodówce 30 minut przed podaniem, aby zmiękło.
Podawać ciasto z sosem malinowym.