Ciasto brzoskwiniowe do góry nogami III
Need a deser wegetariański? Brzoskwiniowe ciasto do góry nogami III może być wspaniały przepis, aby spróbować. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 227 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Jeśli masz olej canolan, zmielony cynamon, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Ciasto Brzoskwiniowe Do Góry Nogami, Ciasto Brzoskwiniowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Brzoskwiniowe Do Góry Nogami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni. Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia.
Zdobądź koniec łodygi każdej brzoskwini i umieść brzoskwinie we wrzącej wodzie. Gotować przez około 1 minutę, lub aż Skórki zmiękną.
Przełożyć do miski z zimną wodą do ostygnięcia, następnie obrać, połówki i wsypać brzoskwinie.
W 9-calowej patelni żeliwnej, połączyć 1/3 szklanki cukru z 1 łyżka masła. Gotować na średnim ogniu przez 3 do 5 minut lub aż cukier zacznie się topić.
Dodaj brzoskwinie do patelni, pokrojone bokiem do góry, w jednej warstwie (owoce powinny ciasno pasować).
Zdjąć patelnię z ognia i odstawić.
W średniej misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, cynamon i sól; odstawić.
W dużej misce, z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, ubić Pozostałe 1/3 szklanki cukru i 1 łyżka masła z olejem, aż do połączenia.
Dodaj jajko, ubijając, aż będzie gładkie, a następnie ubijaj ekstrakt z wanilii i migdałów. Z mikserem przy niskiej prędkości, dodać maślankę i zarezerwowaną mieszaninę mąki, ubijając aż tylko włączone.
Łyżka ciasto równomiernie na brzoskwinie na patelni, umieścić patelnię w piekarniku i piec, Odkryte, w 375 stopni F (190 stopni C), przez 20 do 25 minut, lub aż tester ciasto włożone do środka ciasta wychodzi czysty.
Przenieś patelnię do stojaka z drutu do ostygnięcia przez 3 do 4 minut. Poluzuj krawędzie ciasta nożem. Odwróć ciasto na talerz do serwowania. Jeśli któraś z brzoskwiń przyklei się do patelni, usuń je nożem i wymień na ciasto.