Ciasto Bezowe Z Rabarbarem

Ciasto Bezowe Z Rabarbarem
Ciasto bezowe z rabarbarem może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru deserowego. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 12g tłuszczu i w sumie 218 kalorii. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 74 centów za porcję. Mieszanka niewypieczonej pojedynczej Skórki ciasta, soli, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 35 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 15 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 32%. Spróbuj Ciasto Bezowe Z Rabarbarem, Ciasto Bezowe Z Rabarbarem, oraz Ciasto Bezowe Z Rabarbarem dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść żółtka w dużej misce; umieść białka w osobnej szklanej lub metalowej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dopasuj skórkę do 9-calowego naczynia do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku TruskawkowymOpakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku Truskawkowym
4
Rozłóż rabarbar na dnie Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
5
Ubij 1 szklankę cukru, pół na pół, mąkę i sól w żółtka, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Wlać mieszaninę na rabarbar.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż skórka zrumieni się i nadzienie się ustawi, 50 do 60 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Ubij białka na sztywną pianę za pomocą miksera elektrycznego; stopniowo ubij 1/4 szklanki cukru i śmietany z kamienia nazębnego na białka, aby uzyskać błyszczącą bezę. Nałóż bezę na nadzienie do ciasta, idąc prosto do krawędzi skórki i przykrywając całe nadzienie. Użyj łyżki lub szpatułki, aby zrobić ozdobne wiry w bezie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
9
Włóż ciasto do piekarnika i piecz, aż beza lekko się zrumieni, jeszcze 10 minut. Najlepiej podawać lekko ciepłe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce

Ciasto działa naprawdę dobrze z Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Winnice późne zbiory Riesling z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
Winnice Późne Zbiory Riesling
Winnice Późne Zbiory Riesling
Jasnożółty nos otwiera się aromatami świeżego ananasa, soczystej nektaryny i nut cytrusowych. Wino w pełni pokrywa podniebienie, wyrażając żywe smaki kwiatu pomarańczy, cierpkiego jabłka granny smith i plastra miodu. Długie wykończenie zapewnia idealną równowagę słodyczy i przepysznej kwasowości, zapraszając kolejny łyk.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDesery
OkazjeWiosenne
Magazyn