Ciasto bezowe z lodami cytrynowymi

Ciasto bezowe z lodami cytrynowymi
Ciasto bezowe z lodami cytrynowymi to deser na 10 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka, 18 g tłuszczu i łącznie 341 kalorii. Za 44 centy za porcję, ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Jest idealny na lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godzin. Mieszanka barwników spożywczych, cukru, masła i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 18% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Ciasto lodowe bezowe cytrynowe, ciasto lodowe cytrynowe bezowe i lody cytrynowe bezowe bez ubijania są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 150 stopni F. W średniej misce połącz mąkę, 3 łyżki cukru i szczyptę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody CytrynoweLody Cytrynowe
2 Opakowania 14-uncjowe Lodów Cytrynowych, Zmiękczonych2 Opakowania 14-uncjowe Lodów Cytrynowych, Zmiękczonych
Lody Cytrynowe, ZmiękczoneLody Cytrynowe, Zmiękczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie 8 Do 10 Kropli żółtego Barwnika SpożywczegoOpcjonalnie 8 Do 10 Kropli żółtego Barwnika Spożywczego
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Dodać masło i skórkę z cytryny i za pomocą palców lub noża do ciasta rozetrzeć z mąką kruszonkę. Oddziel całe jajko, dodając białko do pozostałych dwóch, aby uzyskać polewę bezową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
3
Do ciasta dodać żółtko i wymieszać, aż powstanie miękkie ciasto. Wciśnij spód i boki 9-calowej blachy do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
4
Piec na złoty kolor, około 25 minut. Fajny. Lekko natnij skorupę ciasta ostrym nożem (przecinając mniej więcej połowę skórki) na 10 plasterków, aby ułatwić krojenie zamrożonego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
5
Do dużej miski włóż lody cytrynowe i mieszaj sztywną szpatułką lub drewnianą łyżką, aż masa będzie gładka, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Jeśli używasz, wymieszaj barwnik spożywczy. Wyłóż łyżką na spód ciasta, wygładź wierzch i włóż do zamrażarki do stwardnienia, na 2 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
7
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
8
Umieść wszystkie 3 białka, pozostałą 1/3 szklanki cukru i szczyptę soli w dużej żaroodpornej misce i umieść ją nad garnkiem z 1-calową wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
9
Ubijaj, aż cukier się rozpuści, jajka będą ciepłe, a masa puszysta. Ubijaj mikserem elektrycznym na średnio-wysokiej prędkości, aż masa ostygnie, utworzą się gęste, błyszczące i sztywne szczyty, około 2 minut. Ubijaj ekstrakt waniliowy, aż się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
10
Rozsmaruj na zamrożonym cieście i włóż do piekarnika, aż beza się zarumieni, 1 do 2 minut. Pokrój i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu

Polecane wino: Cream Sherry, Napój Alkoholowy, Składnik, Kategoria Produktów Spożywczych, (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym), Sproszkowane Nasiona Lubczyku, Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek, Port, Wino Deserowe, Likier Granatowy Lub Sok żurawinowy, Moscato, Typ Elementu Menu, Moscato Dasti

Kremowe sherry, napój alkoholowy i składnik to świetny wybór do lodów waniliowych. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Możesz spróbować Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. Oceniającym podoba się, z oceną 4,2 na 5 gwiazdek i ceną około 16 dolarów za butelkę.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu to kalifornijskie wino klasy premium Chardonnay z dodatkiem nuty jagód i delikatne wino musujące zarezerwowane na niezapomniane uroczystości. Oferuje uwodzicielskie smaki i świeżą, aromatyczną musację - wyraziście pastelową jagodami. Wszystko to zamknięte jest w imponująco seksownej butelce o gustownym stylu. Owoce Blanc de Bleu uprawiane są w cichych winnicach Północnej Kalifornii, znanych z chłodnej i przejrzystej bryzy – idealne warunki dla ekskluzywnych winogron i gleb, które podkreślają głęboko cechy smakowe. To wino musujące dobrze komponuje się z przystawkami, sushi i bardzo lekkimi posiłkami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
OkazjeLetnie
Magazyn