Ciasto bezowe i słodkie masło

Ciasto bezowe i słodkie masło
Need a deser bezglutenowy i wegetariański? Beza i słodkie masło ciasto może być super przepis spróbować. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 347 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Mieszanka octu, skrobia kukurydziana, cukier granulowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest lubiany przez 179 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Żółte ciasto maślane z lukrem waniliowym, Czekoladowe masło orzechowe Bundt ciasto ze słodkim lukrem z masła orzechowego, oraz Karaiby Słodkie Ziemniaki Rum Ciasto Z Lukrem Rum Masło dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dla bezy
2
Warstwy: Dostosuj stojak piekarnika do pozycji górnej-środkowej i dolnej-środkowej i rozgrzej piekarnik do 135°. nasmaruj 3 (9-calowe) okrągłe patelnie na ciasto 2 łyżkami masła. Pył z cukrem cukierniczym i wystukać nadmiar. Dno garnków z pergaminowymi rund papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Połącz cukier i skrobię kukurydzianą w małej misce. Ubij białka, ocet i sól na średnich niskich prędkościach, aż piana, o 30 sekund. Zwiększ prędkość do średnio wysokiej, a po uruchomieniu miksera powoli dodawaj mieszaninę cukru i skrobi kukurydzianej 1 łyżkę na raz. Po zakończeniu mieszania kontynuuj mieszanie, aż utworzą się sztywne, błyszczące szczyty, o około 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodaj wanilię i beat tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
5
Równą ilość bezy rozprowadzić w przygotowanych patelniach do ciast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
6
Piec do wyschnięcia i chrupiące, o 1 godzinę, obracając i naprzemiennie patelnie w połowie pieczenia. Wyłącz piekarnik, otwórz drewnianą łyżką do gotowania i pozostaw bezy na 1 godzinę w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Do słodkiego masła i montażu: w międzyczasie przygotuj masło do smarowania. Ubij masło, 1/2 szklanki cukru cukierniczego, żółtko jaja, wanilię i sól w dużej misce z mikserem na małej prędkości, około 1 minuty. Po połączeniu cukru cukierniczego z masłem, zwiększ prędkość do średniej i ubijaj, aż mieszanina będzie lekka i puszysta, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Ostrożnie odwróć 1 bezę na talerz i usuń i wyrzuć pergamin.
9
Umieść bezę, od góry do góry, na talerzu lub podstawce do ciasta.
10
Posmarować połową mieszanki masła. Powtórz metodę inwersji z drugą bezą, ułóż na wierzchu mieszaniny masła, rozprowadź z pozostałą mieszaniną masła, a na wierzchu z trzecią bezą. Pozostałe 2 łyżki cukru cukierniczego przesiać na bezę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
11
Serw.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn