Ciasto bananowe z czekoladową podszewką

Ciasto bananowe z czekoladową podszewką
Ciasto z kremem bananowym z czekoladową podszewką może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 397 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, okruchy krakersów Grahama, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto bananowe z czekoladową podszewką, Mus Z Mango Z Podszewką Z Ciasta Czekoladowego, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć okruchy graham-cracker z masłem i brązowym cukrem w średniej misce, i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy KrakersówOkruchy Krakersów
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Przenieś mieszaninę do 10-calowej płytki ciasta i równomiernie poklep ją wzdłuż dna i boków.
4
Piec skórkę przez 7 do 9 minut, lub aż krawędzie lekko przyciemnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Niech skórka ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
6
Roztopić czekoladę z 2 łyżkami śmietany na gotującej się wodzie w górnej części podwójnego brojlera lub w żaroodpornej misce ustawionej na rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
KremKrem
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
BrojlerBrojler
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Ubić czekoladę i śmietanę, aż utworzą gładką ciecz. Zdejmij patelnię z ognia i łyżkę mieszaniny czekolady na skorupie graham-cracker.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
KrakersyKrakersy
KremKrem
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
8
Niech czekolada ostygnie przez co najmniej 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
9
Tymczasem zrób wypełnienie.
10
Podgrzać mleko w ciężkim dnie rondla. Gdy mleko właśnie się zagotuje, zdejmij patelnię z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
11
W średniej misce ubić cukier, jajka i mąkę. Powoli dodaj gorące mleko do miski, stale ubijając. Następnie przenieść mieszaninę do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Stale ubijając, doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu i kontynuować ubijanie, podczas gdy gotuje się przez 3 minuty. Zdjąć patelnię z ognia i dodać 2 łyżki whisky.
Składniki, których będziesz potrzebować
WhiskeyWhiskey
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
13
Niech nadzienie ostygnie przez 20 minut.
14
Pokroić banany i wrzucić je z sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
BananBanan
15
Połóż plastry banana na czekoladowej skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
BananBanan
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
16
Wlać nadzienie i schłodzić ciasto przez co najmniej 2 godziny.
17
Ubij jedną szklankę śmietany na sztywne szczyty, dodaj 2 łyżki whisky i podawaj z ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WhiskeyWhiskey
KremKrem
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn