Ciasto z kremem bananowym z czekoladową podszewką może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 397 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, okruchy krakersów Grahama, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto bananowe z czekoladową podszewką, Mus Z Mango Z Podszewką Z Ciasta Czekoladowego, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połączyć okruchy graham-cracker z masłem i brązowym cukrem w średniej misce, i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Krakersów
Brązowy Cukier
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Przenieś mieszaninę do 10-calowej płytki ciasta i równomiernie poklep ją wzdłuż dna i boków.
4
Piec skórkę przez 7 do 9 minut, lub aż krawędzie lekko przyciemnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Niech skórka ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Roztopić czekoladę z 2 łyżkami śmietany na gotującej się wodzie w górnej części podwójnego brojlera lub w żaroodpornej misce ustawionej na rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Krem
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Brojler
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Ubić czekoladę i śmietanę, aż utworzą gładką ciecz. Zdejmij patelnię z ognia i łyżkę mieszaniny czekolady na skorupie graham-cracker.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Krakersy
Krem
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Patelnia
8
Niech czekolada ostygnie przez co najmniej 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
9
Tymczasem zrób wypełnienie.
10
Podgrzać mleko w ciężkim dnie rondla. Gdy mleko właśnie się zagotuje, zdejmij patelnię z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Patelnia
11
W średniej misce ubić cukier, jajka i mąkę. Powoli dodaj gorące mleko do miski, stale ubijając. Następnie przenieść mieszaninę do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Patelnia Z Sosem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Stale ubijając, doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu i kontynuować ubijanie, podczas gdy gotuje się przez 3 minuty. Zdjąć patelnię z ognia i dodać 2 łyżki whisky.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whiskey
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Patelnia
13
Niech nadzienie ostygnie przez 20 minut.
14
Pokroić banany i wrzucić je z sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Banan
15
Połóż plastry banana na czekoladowej skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Banan
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
16
Wlać nadzienie i schłodzić ciasto przez co najmniej 2 godziny.
17
Ubij jedną szklankę śmietany na sztywne szczyty, dodaj 2 łyżki whisky i podawaj z ciastem.