Ciastka Z Masłem Wypełnione Dżemem
Ciastka z masłem wypełnione dżemem mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 36 i kosztuje 10 centów za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, żółtka jaj, konfitury owocowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciastka Z Masłem Wypełnione Dżemem, Ciasteczka Nadziewane Masłem Orzechowym, oraz Czekoladowe Ciasteczka Nadziewane Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W średniej misce, śmietany razem masło, cukier biały i żółtka.
Wymieszać z mąką trochę na raz, aż miękkie ciasto uformuje.
Rozwałkuj ciasto na kulki o średnicy 1 cala. Jeśli ciasto jest zbyt miękkie, przechowywać w lodówce przez 15 do 20 minut.
Umieść kulki 2 cale od siebie na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek. Użyj palca lub instrumentu o podobnej wielkości, aby zrobić studnię w środku każdego pliku cookie. Wypełnij otwór 1/2 łyżeczki konfitur.
Piec przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku, aż Na spodzie będzie złoty kolor.
Wyjąć z arkuszy ciastek do ostygnięcia na stojakach z drutu.