Ciastka Z Batonikami
Brownies Candy-Bar-Topped może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 397 kalorii. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Jeśli masz jajka, ekstrakt z wanilii, wypełnione cappuccino tabliczki czekolady mlecznej, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Candy Topped Brownies, Batoniki Z Cukierkami, oraz Cukierkowe Ciasteczka Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. Linia 13x9x2-calowa metalowa patelnia do pieczenia z folią. Folia maślana.
Połącz 3/4 szklanki masła, czekoladę i proszek espresso w dużym dużym rondlu; mieszaj na średnim ogniu, aż czekolada się rozpuści i będzie gładka.
Usuń mieszaninę czekolady z ognia.
Dodaj cukier i wanilię i ubijaj, aż dobrze się wymieszasz.
Dodać jajka i ubijać do dobrze wymieszanego.
Ciasto rozprowadzić na przygotowanej patelni. Wciśnij lekko kwadraty czekolady mlecznej do ciasta (nie zanurzaj), równomiernie rozstaw 24 kwadratów czekolady (4 w poprzek krótkiego boku i 6 w poprzek długiego boku). Zarezerwuj Pozostałe czekoladki do innego użytku.
Pieczemy ciasteczka, aż tester włożony do środka wyjdzie z kilkoma wilgotnymi okruchami dołączonymi, o 27 protokół. Lekko ostudzić na patelni na stelażu, około 30 minut.
Pokrój tak, aby każde brownie miało 1 kwadrat czekoladowy i podawaj.