Ciastka Truskawkowe
Truskawkowe ciastka to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 333 kalorie, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz miętę, ekstrakt z wanilii, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Ciastka Truskawkowe, Ciastka Truskawkowe, oraz Ciastka Truskawkowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Do miski wrzucić truskawki z 1/2 szklanki cukru cukierniczego; odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę, aby sok uformował się.
W misce ubić mąkę, cukier biały, proszek do pieczenia i sól morską.
Masło niesolone pokroić na masę mąki za pomocą Krajarki do ciast, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy.
Wlać 1 szklankę śmietany do mieszanki mąki, zaczynając od 1/2 szklanki i dodając łyżkę stołową lub dwie na raz w razie potrzeby. Wymieszaj, aby uzyskać miękkie ciasto.
Dodaj więcej śmietany w razie potrzeby.
Umieść ciasto w misce z mąką i wyrabiaj kilka razy piętą dłoni.
Rozwałkuj ciasto o grubości 1/2 cala na mące; pokrój ciasto na 6 3-calowych rund za pomocą krajalnicy do ciastek.
Umieść na nieczystej blasze do pieczenia.
Piec, aż topy są złotobrązowe, 10 do 12 protokół. Fajne na stelażach z drutu.
Pozostałą 1 szklankę śmietany ubijać w metalowej lub szklanej misce za pomocą miksera elektrycznego, aż krem uformuje miękkie szczyty, gdy Beaty są podnoszone bezpośrednio ze śmietany; delikatnie złożyć 2 łyżki cukru cukierniczego i ekstraktu waniliowego. Przykryć i przechowywać w lodówce krem, aż będzie gotowy do podania.
Aby służyć, podzielić każdy shortcake okrągłe poziomo, za pomocą ząbkowanego noża, i umieścić DNA Shortcake na talerzach do serwowania. Łyżka około 1/2 szklanki truskawek i soku na pół ciasta; wierzch z 1/4 szklanki bitej śmietany.
Na desery ułożyć ciastka, każdy deser obsypać ok. 1 łyżeczką cukru cukierniczego i gałązką mięty.