Ciastka Pizza Drop
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać Pizza Drop herbatniki spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Ten przepis służy 18 i kosztuje 16 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, masło, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Spróbuj Drop Biscuits, Najlepsze Ciastka Drop, oraz Herbatniki Rye Drop dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Lekko posmarować blachę do pieczenia.
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, 3/4 łyżeczki czosnku w proszku, sól i biały pieprz razem w misce.
Skracanie pokroić w mieszaninę mąki nożem lub blenderem do ciasta, aż mieszanina będzie lekko grudkowata. Wymieszać mleko, ser Cheddar, i pepperoni do mieszaniny mąki, aż dobrze wymieszane. Upuść 2-calowe kulki na przygotowaną blachę do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, 12 do 15 minut.
Wymieszać masło i pozostałą 1/2 łyżeczki czosnku w proszku razem w małej misce; pędzla na herbatniki.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon