Ciastka Kokosowo-Orzechowe
Ciastka kokosowo-orzechowe to Wegetariańskie przepis z 5 porcjami. Jedna porcja zawiera 701 kalorii, 8G białka, oraz 54g tłuszczu. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka masła, twarogu, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Nektarynowo-Orzechowe Ciastka, Tarta Kokosowo-Orzechowa, oraz Pecan & Coconut Oatmeal Chocolate Chip Cookie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij masło i ser śmietankowy na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowy; wymieszaj z kokosem. Stopniowo dodawać mąkę do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością po każdym dodaniu.
Ciasto uformować na 36 kulek; schłodzić 1 godzinę.
Umieścić kulki ciasta w lekko nasmarowanych miniaturowych patelniach do muffinek, kształtując każdą z nich w grubą skorupę. Łyżka nadzienia orzechowego równomiernie do skorupek tarty.
Piec w 350 przez 15 minut; zmniejszyć ogień do 250, i piec 10 więcej minut lub do napełniania jest ustawiony. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 minut.
Wyjąć z patelni; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.