Ciasteczka z sosem karmelowym
Ciasteczka z sosem karmelowym mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 70 g tłuszczu, oraz w sumie 1153 kalorii. Ten przepis służy 12. 32 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, cukier, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Touchdown Brownies, Brzoskwinie i śmietana mrożony krem z Brownies i solonym ciemnym sosem karmelowym, oraz Boyfriend Brownies {Caramel Brownies} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Przynieś garnek wody do wrzenia i umieść metalową miskę lub podwójny kocioł na nim; upewnij się, że miska nie dotyka wody.
Dodać masło i kwadraty czekolady do miski i mieszać aż się stopi.
Do dużej szklanej miski wlać roztopioną czekoladę.
Dodać cukier, mąkę, orzechy, wanilię i jajka i dobrze wymieszać.
Linia 13 - przez 9-przez 2-calowe naczynie do pieczenia z pergaminem. Przetrzyj papier pergaminowy masłem, aby zapobiec przyklejeniu. Następnie wlać ciasto brownie do naczynia.
Piec, aż Drewniana wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 30 minut.
Wyjąć ciasteczka z piekarnika.
Użyj pergaminu, aby podnieść ciasteczka z naczynia do pieczenia.
Podawać na ciepło z lodami waniliowymi i skropić sosem karmelowym.
Dekoruj dodatkowymi dodatkami według uznania.
W dużym rondlu, połączyć cukier i 1 1/2 szklanki wody. Gotuj i mieszaj na dużym ogniu, aż cukier się rozpuści i mieszanina się zagotuje. Zmniejszyć ciepło do średniego. Kontynuuj gotowanie, od czasu do czasu mieszając, aż mieszanina uzyska złoty kolor.
Zdjąć z ognia. Ostrożnie ubić śmietanę, po połowie na raz. Wymieszać z masłem i wanilią. Wróć do średniego ciepła, aby stopić wszelkie grudki cukru.