Ciasteczka Z Podwójną Czekoladą
Ciasteczka z podwójną czekoladą mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jeśli masz kakao do pieczenia, brązowy cukier, sól i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Podwójne Ciasteczka Czekoladowe, Podwójne ciasteczka czekoladowe dla dwojga... lub jeden, oraz Podwójne Ciasteczka Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. w dużej misce, beat brązowy cukier i masło z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste, lub wymieszać z łyżką. Ubić wanilią i białkiem jajka.
Wymieszać z mąką, kakao, sodą oczyszczoną i solą. Wymieszać z czekoladą. Na nieprzetworzonym arkuszu cookie, upuść ciasto przez łyżeczki do herbaty w odległości około 2 cali.
Piec 8 do 9 minut lub do zestawu (nie overbake). Cool 1 minuta; usuń z arkusza cookie do stojaka z drutu.