Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Crunch
Peanut Butter Crunch Cookies to wegańskie deser. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 119 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 minut. Jeśli masz płatki kukurydziane płatki zbożowe, jasny syrop kukurydziany, cukier i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Crunch, Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Crunch, oraz No Bake Peanut Butter Nut Crunch Cookies.
Instrukcje
Umieścić płatki w dużej misce; odstawić.
Połączyć syrop i cukier w rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować 1 minutę.
Wyjąć z ognia; wymieszać z masłem orzechowym.
Pracując szybko, wlać mieszaninę masła orzechowego na płatki; wrzucić lekko do herbu. Upuść, układając łyżki stołowe na papier woskowy.
Odstawić w temperaturze pokojowej do uzyskania jędrności. Przechowywać w szczelnym pojemniku.