Ciasteczka Z Dyni Protein
Pumpkin Protein Cookies to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 14 porcjami. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 346 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz mąkę sojową, płatki owsiane, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 56%. Podobne przepisy to Pumpkin Pie Protein Cookies, Całkowicie Bez Cukru / Wysoka Zawartość Białka / Szokująco Zdrowe Ciasteczka Owsiane Z Dyni, oraz Pumpkin Pie Protein Smoothie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce wymieszać Splenda®, owies, mąkę pszenną, mąkę sojową, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, sól, cynamon i gałkę muszkatołową. Wymieszaj dynię, olej rzepakowy, wodę, białka i melasę. W razie potrzeby wymieszać nasiona lnu.
Rozwałkować na 14 dużych kulek i spłaszczyć na blasze do pieczenia.
Piec 5 minut w rozgrzanym piekarniku. Nie przesadzaj: ciasteczka wyjdą naprawdę suche, jeśli zostaną przesuszone.