Ciasteczka Z Cukrem Rumowym
Ciasteczka z cukrem rumowym mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 48 i kosztuje 9 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka ekstraktu z rumu, cukru, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, Ciasteczka Z Cukrem Amiszu (Crisp Sugar Cookies), oraz Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego.
Instrukcje
Wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną, sól, proszek do pieczenia i masło, aż mieszanina będzie przypominać mączkę kukurydzianą.
Połącz jajka, cukier, ekstrakt z rumu, ekstrakt z migdałów i gałkę muszkatołową, aż dobrze wymieszasz.
Do mąki wlać masę jajeczną. Mieszać aż do dobrze wymieszane. Ciasto podzielić na dwie równe połówki. Ciasto przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Ciasto ułożyć na lekko posypanej mąką powierzchni.
Rozwałkuj ciasto, aż będzie miało grubość 1/8 cala. Za pomocą foremki do ciastek pokrój ciasto na ciasteczka (dowolne kształty).
Ułożyć ciasteczka na blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie będą złote, 7 do 9 minut. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na blasze do pieczenia przez 1 minutę przed wyjęciem do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia.