Ciasteczka Z Cukrem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Ciasteczek z cukrem. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 60. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, cukier cukierniczy, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasteczka Z Cukrem Amiszu (Crisp Sugar Cookies), Happy Sugar Cookie Day - Amish Sugar Cookies, oraz Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Jajko i wanilię ubić w małej misce i odstawić na bok.
Z ręcznego miksera w dużej misce, śmietany masło, aż puszyste. Zeskrobać boki miski gumową szpatułką, dodać oba cukry i kontynuować bicie do światła, 2 do 3 minut. W razie potrzeby ponownie zeskrobać boki miski, a następnie dodać mieszaninę jajeczną, ubijając przez około 1 minutę. Sól przesiać z mąką. Zmniejsz mikser do niskiej prędkości, a następnie dodaj mieszaninę mąki, mieszając tylko do wymieszania.
Ciasto wyjąć z miski. Podziel ciasto na pół i umieść każdą połowę pomiędzy 2 kawałkami lekko posypanego mąką pergaminu lub papieru woskowanego. Użyj wałka do ciasta, aby spłaszczyć ciasto na dysk o grubości około 1/4 cala. Przesuń arkusz ciasta / pergaminu na płaski arkusz ciastek lub z tyłu obramowanej blachy do pieczenia. Przechowywać w lodówce do firmy, o 2 godziny lub na noc.
Równomiernie umieścić stojaki w piekarniku i rozgrzać do 325 stopni F.
Umieść 1 dysk ciasta na czystą powierzchnię roboczą i odklej górną kartkę papieru.
Cut cookies z 1 1/2-calowy okrągły lub dekoracyjny kształt foremki do ciastek bezpośrednio na pergaminie. Użyj szpatułki, aby przenieść ciasteczka do pergaminu pokryte lub non-stick blachy do pieczenia, odstępy je około 1 cala od siebie. Powtórz z innym arkuszem ciasta. Nadmiar ciasta można ponownie zwinąć, schłodzić i pokroić.
Piec, aż krawędzie ciastek będą lekko złote, około 15 minut.
Przenieś ciasteczka do szafy, aby ostygły.
Cukier wymieszać z mlekiem, aby uzyskać gęsty lukier.
Przelej lukier do małej plastikowej torby. Naciśnij lukier w rogu torby i odetnij róg nożyczkami, aby zrobić mały otwór. Delikatnie przyciśnij lukier na ciastko, aby uzyskać prosty wzór. Udekoruj według uznania. Odstawić na około 1 godzinę, aby lukier stwardniał.
Przechowywać w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia.
Dodać 3/4 łyżeczki startej skórki pomarańczy z cukrem i 2/3 szklanki drobno posiekanych orzechów włoskich z mąką.
Wymieszać 1 łyżeczkę zmielonego cynamonu z mąką i dodać 2/3 szklanki drobno posiekanych orzechów pekan z mąką.
Posypać wierzchy ciastek przed pieczeniem mieszaniną 2 łyżek cukru granulowanego i 2 łyżeczek zmielonego cynamonu.
Migdały: zmniejsz ekstrakt wanilii do 1 łyżeczki i dodaj 1/2 łyżeczki czystego ekstraktu migdałowego.
Dodać 3/4 szklanki posiekane tosty pokrojone migdały do ciasta z mąką. W razie potrzeby, do dekoracji, posmaruj wierzchołki niepakowanych ciastek białkiem jajka i naciśnij kilka niepalonych plastrów migdałów na wierzch każdego ciastka przed pieczeniem.