Ciasteczka Z Ciasta Marchewkowego
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 124 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 20 centów za porcję. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 999 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, staroświecki owies, cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasteczka Z Ciasta Marchewkowego, Ciasteczka marchewkowo-ciastkowe, oraz Ciasteczka Z Ciasta Marchewkowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać mąkę, cynamon, gałkę muszkatołową, kardamon, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól; odstawić.
W dużej misce, ubij razem masło i brązowy cukier drewnianą łyżką, aż puszyste, o 3 protokół. Ubić w jajku i wanilii.
Dodaj suche składniki do miski i beat aż tylko połączone. Wymieszać z marchewką, rodzynkami, owsem i orzechami włoskimi, aż ciasto będzie równomiernie rozłożone. Przykryj ciasto folią i pozostaw do schłodzenia w lodówce przez 30 minut.
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji górnej i Środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Umieścić cukier w płytkiej misce. Weź czubatą łyżeczkę ciasta i zwiń w kulkę. Delikatnie toczyć kulkę w cukrze, a następnie umieścić na blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałym ciastem.
Pieczemy ciasteczka na złoty kolor, 15-17 minut.
Niech ciasteczka ostygną przez 10 minut na blasze do pieczenia przed przeniesieniem do stojaka drucianego, aby zakończyć chłodzenie.
Niech ciasteczka ostygną całkowicie przed jedzeniem.