Ciasteczka Z Bekonem
Jedna porcja zawiera 50 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 40 i kosztuje 10 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz nieutwardzony boczek, jajko, kiełki pszenicy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Elvis Cookies:" Peanut Butter " Banana Bacon Chocolate Chip Cookies, 10 dni ciasteczek: Ciasteczka czekoladowe z bekonem, oraz Bekonowe Ciasteczka Bananowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. linia 2 duże płytkie blachy do pieczenia z pergaminem.
Rozgrzać patelnię średniej nonstick na średnim i gotować boczek, aż chrupiące, obracając raz lub dwa razy, o 6-7 protokół.
Odcedzić boczek, przełożyć na deskę do krojenia i drobno posiekać. Rezerwa 1 łyżka tłuszczu boczku.
W średniej misce wymieszać posiekany boczek, mąkę, kiełki pszenicy i suche mleko.
W osobnej misce ubić tłuszcz z boczku, jajko, bulion i natkę pietruszki.
Mokre składniki wlać do suchego i wymieszać łyżką lub gumową łopatką, aż powstanie szorstkie ciasto. Zagnieść ciasto w misce 5-6 razy, aż się połączy.
Obróć ciasto na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą i rozwałkuj do grubości 1/4 cala. Z 2-calowy Okrągły foremka do ciastek, wyciąć smakołyki i przenieść do przygotowanych blach do pieczenia. Naciśnij wszystkie skrawki razem, ugniatając raz lub dwa razy, a następnie rozwałkuj do grubości 1/4 cala i wytnij więcej smakołyków; powtórz w razie potrzeby.
Pieczemy smakołyki, aż lekko zbrązowieje i dość twarde, obracając Patelnie od góry do dołu raz, o 35-40 protokół.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie; herbatniki twardnieją, gdy ostygną. Przechowywać w szczelnym pojemniku.