Ciasteczka Z Bekonem

Ciasteczka Z Bekonem
Jedna porcja zawiera 50 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 40 i kosztuje 10 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz nieutwardzony boczek, jajko, kiełki pszenicy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Elvis Cookies:" Peanut Butter " Banana Bacon Chocolate Chip Cookies, 10 dni ciasteczek: Ciasteczka czekoladowe z bekonem, oraz Bekonowe Ciasteczka Bananowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. linia 2 duże płytkie blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Rozgrzać patelnię średniej nonstick na średnim i gotować boczek, aż chrupiące, obracając raz lub dwa razy, o 6-7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Odcedzić boczek, przełożyć na deskę do krojenia i drobno posiekać. Rezerwa 1 łyżka tłuszczu boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4
W średniej misce wymieszać posiekany boczek, mąkę, kiełki pszenicy i suche mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełki PszenicyKiełki Pszenicy
Mleko W ProszkuMleko W Proszku
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
W osobnej misce ubić tłuszcz z boczku, jajko, bulion i natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Mokre składniki wlać do suchego i wymieszać łyżką lub gumową łopatką, aż powstanie szorstkie ciasto. Zagnieść ciasto w misce 5-6 razy, aż się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Obróć ciasto na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą i rozwałkuj do grubości 1/4 cala. Z 2-calowy Okrągły foremka do ciastek, wyciąć smakołyki i przenieść do przygotowanych blach do pieczenia. Naciśnij wszystkie skrawki razem, ugniatając raz lub dwa razy, a następnie rozwałkuj do grubości 1/4 cala i wytnij więcej smakołyków; powtórz w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
8
Pieczemy smakołyki, aż lekko zbrązowieje i dość twarde, obracając Patelnie od góry do dołu raz, o 35-40 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie; herbatniki twardnieją, gdy ostygną. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone Orzeszki Ziemne, Bez SkórkiPrażone Orzeszki Ziemne, Bez Skórki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia4
Magazyn