Ciasteczka wiatraczkowe II
Pinwheel Cookies II wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 36 i kosztuje 9 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mleka, chrupiące masło orzechowe, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasteczka Wiatraczkowe, Date Nut Pinwheel Cookies, oraz Fudgy Pinwheel Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Krem skracający i cukier do lekkości i puszystości. Ubić w maśle orzechowym, jajku i mleku.
Mąkę, sodę i sól przesiać. Wymieszać ze śmietaną.
Ciasto ułożyć na obsypanym mąką woskowanym papierze.
Zwiń w prostokąt o wymiarach 15 x 18 cali(po prostu go poklepuj i nie mierz).
Roztopić kawałki czekolady na gorącej wodzie; lekko ostudzić.
Rozłóż ciasto na ciastka.
Zwinąć jak rolkę galaretki, zwijając długą stronę, podnosząc papier woskowy z każdym obrotem. Schłodzić około 15-20 minut.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Ciasto powinno być dobre, ale czekolada powinna być twarda. Pokroić ciasteczka 1/4 cala grubości.
Umieścić na nieprzetworzonym arkuszu cookie.