Ciasteczka w polewie

Ciasteczka w polewie
Powlekane ciasteczka wymagają około 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 0 g białka , 4 g tłuszczu i łącznie 85 kalorii . Ten przepis jest na 90 osób i kosztuje 16 centów za porcję. Jeśli masz mleczną czekoladową polewę cukrową, ciasteczka oreo i/lub krążki polewy cukrowej i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest bardzo zła (ale nadal możliwa do poprawienia). Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kurczak w panierce z krakersów curry , Pomarańczowe krople maku i Krople orzechowe .

Instrukcje

1
Umieść ciasteczka w robocie kuchennym; przykryj i miksuj, aż będą drobno pokruszone. W małej misce ubij serek śmietankowy i pokruszone ciasteczka, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Mlecznej Czekolady Cukrowej, Grubo Posiekanej12 Uncji Mlecznej Czekolady Cukrowej, Grubo Posiekanej
15 Uncji Białej Polewy Cukrowej, Grubo Posiekanej15 Uncji Białej Polewy Cukrowej, Grubo Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
I/lub Krążki Powlekane CukremI/lub Krążki Powlekane Cukrem
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
2
Uformuj kulki o średnicy 3/4 cala. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3
W małym rondelku na małym ogniu rozpuść białą polewę cukrową, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji; zanurz połowę kulek, aby całkowicie je pokryć. Rozpuść polewę cukrową z czekolady i zanurz pozostałe kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Z Owsem I MiodemZ Owsem I Miodem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Umieścić na papierze woskowanym i odczekać, aż stwardnieje.
5
Skropić białe cukierki pozostałą polewą czekoladową, a czekoladowe cukierki pozostałą białą polewą. Albo rozpuścić czerwoną lub zieloną polewę i polać nią kulki. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Z Owsem I MiodemZ Owsem I Miodem
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 m.
Porcje90
Ocena Zdrowia0
Magazyn