Ciasteczka TKO piekarni Bouchon

Ciasteczka TKO piekarni Bouchon
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasteczek TKO Bouchon Bakery. Jedna porcja zawiera 567 kalorii, 7G białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.01 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę, kruche ciasto czekoladowe, łyżkę cukru granulowanego i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest lubiany przez 224 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bouchon Bakery Chocolate Chunk and Chip Cookies, Ciasto Crêpe piekarni Bouchon, oraz Bouchon Bakery Coffee Cakes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do nadzienia: stopić czekoladę i masło, stale mieszając. W międzyczasie, doprowadzić Krem Do tuż pod wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
2
Śmietanę polać roztopioną czekoladą i ubijać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Wlać do pojemnika i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny lub do 1 dnia, aż do całkowitego schłodzenia.
1
Mąkę umieścić w średniej misce, przesiać w kakao i sody oczyszczonej, i ubijać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Masło umieścić w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek. Obracać do średnio-niskiej prędkości i mieszać do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać sól i wymieszać przez kolejne 15 do 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
4
Dodać cukier i mieszać przez około 2 minuty, aż będzie puszysty. Zeskrobać boki i dno miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać suche składniki w 2 dodatkach, mieszając na małej prędkości przez 15 do 30 sekund po każdym, lub aż po prostu połączone, następnie mieszać, aż ciasto zacznie się łączyć.Usypać ciasto na powierzchni roboczej i, za pomocą pięty dłoni lub skrobaka do ciasta, wcisnąć je razem w 6-calowy kwadratowy blok. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę, aż firma. (Ciasto można przechowywać w lodówce do 2 dni lub zamrażać do 1 miesiąca.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Umieść regały w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 163° (standard). Linia dwóch arkuszy patelni z Silpatami lub pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Rozpakuj ciasto i umieść je między dwoma kawałkami papieru pergaminowego lub folią. Wałkiem do ciasta rozwałkuj wierzch ciasta, pracując od lewej do prawej, aby zacząć go spłaszczyć, a następnie obróć ciasto o 90 stopni i powtórz (pomoże to zapobiec pękaniu ciasta podczas walcowania).
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
8
Rozwałkuj do arkusza o grubości J cala. Jeśli ciasto zmiękło, przesuń go (w pergaminie) na tylnej ściance blachy i przechowywać w lodówce, aż na tyle twarde, aby wyciąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Używając frezu karbowanego, pociąć rund z ciasta. Jeśli to konieczne, wciśnij wykończenia razem, przechowuj w lodówce, aż staną się twarde i przerzuć na 16 rund. (Wszelkie ozdoby można piec tak, jak jest, schłodzić i zmielić w maszynce kuchennej, aby użyć jako okruchy ciastek nad lodami.) Jeśli ciasto zmięknie, wróć do lodówki, aż ciastka będą wystarczająco twarde, aby przenieść je na patelnię. Ułóż rundy na patelniach arkuszy, pozostawiając około i Cala między nimi. (Ciasto można kształtować z wyprzedzeniem; patrz uwaga.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Piec przez 15 do 17 minut, obracając patelnie w połowie pieczenia, aż ciasteczka będą pachnące, z małymi pęknięciami na powierzchni. (Ponieważ pliki cookie są tak ciemne, trudno jest stwierdzić, kiedy są gotowe.) Ustaw patelnie na stojaku chłodzącym i ostygnij przez 5 do 10 minut, a następnie przenieś ciasteczka do stojaka, aby całkowicie ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Umieść nadzienie w misce miksera, wyposażonej w przystawkę do łopatek i ubijaj, aż będzie gładkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przełożyć do torebki z ciastem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
3
Odwróć połowę ciasteczek. Rurki o długości 1/2 cala w pierścieniu na każdym z nich, zaczynając 1/2 cala od krawędzi ciastka, a następnie, pracując w kierunku środka, rurki koncentrycznych pierścieni łez, aby pokryć ciastko (użyj 18 gramów nadzienia na ciastko). Top każdy z drugim ciastkiem i naciśnij delikatnie, aby kanapkę ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
4
Ciasteczka najlepiej nadają się w dniu ich upieczenia, ale można je przechowywać w przykrytym pojemniku, w temperaturze pokojowej, jeśli nie są napełnione, lub w lodówce, jeśli są napełnione, do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
5
Uwaga: ukształtowane ciasto można zamrozić na blasze—owinięte w kilka warstw folii-do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Przenieść do wyłożonej temperaturze pokojowej blachy patelni i piec z zamrożonych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn