Ciasteczka TKO piekarni Bouchon
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasteczek TKO Bouchon Bakery. Jedna porcja zawiera 567 kalorii, 7G białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.01 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę, kruche ciasto czekoladowe, łyżkę cukru granulowanego i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest lubiany przez 224 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bouchon Bakery Chocolate Chunk and Chip Cookies, Ciasto Crêpe piekarni Bouchon, oraz Bouchon Bakery Coffee Cakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do nadzienia: stopić czekoladę i masło, stale mieszając. W międzyczasie, doprowadzić Krem Do tuż pod wolnym ogniu.
Śmietanę polać roztopioną czekoladą i ubijać do połączenia.
Wlać do pojemnika i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny lub do 1 dnia, aż do całkowitego schłodzenia.
Mąkę umieścić w średniej misce, przesiać w kakao i sody oczyszczonej, i ubijać do połączenia.
Masło umieścić w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek. Obracać do średnio-niskiej prędkości i mieszać do gładkiej.
Dodać sól i wymieszać przez kolejne 15 do 30 sekund.
Dodać cukier i mieszać przez około 2 minuty, aż będzie puszysty. Zeskrobać boki i dno miski.
Dodać suche składniki w 2 dodatkach, mieszając na małej prędkości przez 15 do 30 sekund po każdym, lub aż po prostu połączone, następnie mieszać, aż ciasto zacznie się łączyć.Usypać ciasto na powierzchni roboczej i, za pomocą pięty dłoni lub skrobaka do ciasta, wcisnąć je razem w 6-calowy kwadratowy blok. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę, aż firma. (Ciasto można przechowywać w lodówce do 2 dni lub zamrażać do 1 miesiąca.)
Umieść regały w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 163° (standard). Linia dwóch arkuszy patelni z Silpatami lub pergaminem.
Rozpakuj ciasto i umieść je między dwoma kawałkami papieru pergaminowego lub folią. Wałkiem do ciasta rozwałkuj wierzch ciasta, pracując od lewej do prawej, aby zacząć go spłaszczyć, a następnie obróć ciasto o 90 stopni i powtórz (pomoże to zapobiec pękaniu ciasta podczas walcowania).
Rozwałkuj do arkusza o grubości J cala. Jeśli ciasto zmiękło, przesuń go (w pergaminie) na tylnej ściance blachy i przechowywać w lodówce, aż na tyle twarde, aby wyciąć.
Używając frezu karbowanego, pociąć rund z ciasta. Jeśli to konieczne, wciśnij wykończenia razem, przechowuj w lodówce, aż staną się twarde i przerzuć na 16 rund. (Wszelkie ozdoby można piec tak, jak jest, schłodzić i zmielić w maszynce kuchennej, aby użyć jako okruchy ciastek nad lodami.) Jeśli ciasto zmięknie, wróć do lodówki, aż ciastka będą wystarczająco twarde, aby przenieść je na patelnię. Ułóż rundy na patelniach arkuszy, pozostawiając około i Cala między nimi. (Ciasto można kształtować z wyprzedzeniem; patrz uwaga.)
Piec przez 15 do 17 minut, obracając patelnie w połowie pieczenia, aż ciasteczka będą pachnące, z małymi pęknięciami na powierzchni. (Ponieważ pliki cookie są tak ciemne, trudno jest stwierdzić, kiedy są gotowe.) Ustaw patelnie na stojaku chłodzącym i ostygnij przez 5 do 10 minut, a następnie przenieś ciasteczka do stojaka, aby całkowicie ostygły.
Umieść nadzienie w misce miksera, wyposażonej w przystawkę do łopatek i ubijaj, aż będzie gładkie.
Przełożyć do torebki z ciastem.
Odwróć połowę ciasteczek. Rurki o długości 1/2 cala w pierścieniu na każdym z nich, zaczynając 1/2 cala od krawędzi ciastka, a następnie, pracując w kierunku środka, rurki koncentrycznych pierścieni łez, aby pokryć ciastko (użyj 18 gramów nadzienia na ciastko). Top każdy z drugim ciastkiem i naciśnij delikatnie, aby kanapkę ciasteczka.
Ciasteczka najlepiej nadają się w dniu ich upieczenia, ale można je przechowywać w przykrytym pojemniku, w temperaturze pokojowej, jeśli nie są napełnione, lub w lodówce, jeśli są napełnione, do 3 dni.
Uwaga: ukształtowane ciasto można zamrozić na blasze—owinięte w kilka warstw folii-do 1 miesiąca.
Przenieść do wyłożonej temperaturze pokojowej blachy patelni i piec z zamrożonych.