Ciasteczka Siedmiowarstwowe

Ciasteczka Siedmiowarstwowe
Siedmiowarstwowe ciasteczka mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Ten przepis służy 60 i kosztuje 32 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, barwniki spożywcze, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ciasteczka Miętowe, Włoskie Ciasteczka Siedmiowarstwowe (Tricolores), oraz Miękkie i żucia siedem warstw Magic Bar ciasteczka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Posmaruj 13 - na 9-calową patelnię do pieczenia i dolną linię papierem woskowym, pozostawiając 2-calowy zwis na 2 końcach, a następnie papierem maślanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Papier WoskowanyPapier Woskowany
PiekarnikPiekarnik
2
Ubij białka w mikserze wyposażonym w mocowanie trzepaczki ze średnią prędkością, aż po prostu utrzymają sztywne szczyty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Dodać 1/4 szklanki cukru trochę na raz, ubijając z dużą prędkością, aż białka trzymać sztywne, lekko błyszczące szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
4
Przenieść do innej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Przełącz na mocowanie wiosła, a następnie ubij razem pastę migdałową i pozostałe 3/4 szklanki cukru, aż dobrze wymieszane, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
CukierCukier
6
Dodać masło i ubić do bladego i puszystego, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
7
Dodać żółtka i ekstrakt z migdałów i ubić, aż dobrze połączone, o 2 protokół. Zmniejsz prędkość do niskiej, następnie dodaj mąkę i sól i wymieszaj, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
żółtko Jajażółtko Jaja
SólSól
8
Złóż połowę mieszaniny białek jaj w mieszaninę migdałów, aby rozjaśnić, a następnie złóż pozostałe białka delikatnie, ale dokładnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
MigdałyMigdały
9
Podzielić ciasto między 3 miski. Mieszać czerwony barwnik spożywczy w jeden i zielony barwnik spożywczy w inny, pozostawiając trzecią partię gładką. Odstaw białe ciasto na bok. Chill zielone ciasto, pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Wlać czerwone ciasto do przygotowanej patelni i równomiernie rozprowadzić szpatułką przesuniętą (warstwa będzie miała grubość około 1/4 cala).
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
PatelniaPatelnia
11
Piec czerwoną warstwę 8 do 10 minut, aż tylko zestaw. (Ważne jest, aby undercook.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Używając zwis papieru, przenieś warstwę do stojaka do ostygnięcia, około 15 minut. Oczyścić patelnię, następnie wyłożyć papierem woskowym i papierem maślanym w taki sam sposób jak powyżej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
PatelniaPatelnia
13
Piec białą warstwę w przygotowanej patelni, aż tylko zestaw. Gdy biała warstwa piecze, przynieś zielone ciasto do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
14
Przenieś białą warstwę do stojaka. Przygotować patelnię jak wyżej, a następnie upiec zieloną warstwę w taki sam sposób jak wcześniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
15
Przenieść do stojaka do ostygnięcia.
16
Gdy wszystkie warstwy są chłodne, Odwróć zieleń na wyłożoną woskiem dużą blachę do pieczenia. Wyrzucić papier z warstwy i rozprowadzić połową konserw. Odwróć biały na wierzchu zielonej warstwy, odrzucając papier.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
17
Rozłóż z pozostałymi konfiturami. Odwrócić czerwoną warstwę na wierzchu białej warstwy i wyrzucić papier woskowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
18
Przykryć folią i masą z dużą patelnią do pieczenia. Schłodzić co najmniej 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
19
Usuń wagę i folię. Doprowadzić warstwy do temperatury pokojowej. Roztopić czekoladę w podwójnym kotle lub metalowej misce ustawionej nad rondlem z ledwo gotującej się wody, mieszając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
20
Zdjąć z ognia. Trzymaj czekoladę nad wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
21
Wykończ krawędzie zmontowanych warstw długim ząbkowanym nożem. Szybko rozłóż połowę czekolady w cienkiej warstwie na wierzchu ciasta. Chill, uncovered, aż czekolada jest jędrna, o 15 minut. Przykryć innym arkuszem papieru woskowego i umieścić inny arkusz do pieczenia na górze, a następnie odwrócić ciasto na arkusz i usunąć papier. Szybko rozprowadzić pozostałą czekoladą. Schłodzić do firmy, o 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Papier WoskowanyPapier Woskowany
22
Pokrój wzdłuż na 4 paski.
23
Wytnij paski w poprzek na ciastka o szerokości 3/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
1
Ciasteczka przechowują, warstwowe między arkuszami papieru woskowego lub pergaminu,w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej 2 tygodnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
TrudnośćEkspert
Gotowe W11 hrs
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn