Ciasteczka Ricotta I
Ciasteczka Ricotta i to Wegetariańskie przepis z 36 porcjami. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka mąki, orzechy włoskie, kandyzowane owoce i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasteczka Ricotta, Ciasteczka Cytrynowe Ricotta, oraz Włoskie Ciasteczka Z Ricottą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce, śmietana razem masło i cukier, aż będzie gładka. Ubić w jajku, wanilii i ser ricotta.
Mąkę połączyć z solą, wymieszać z masą ricotta. Wymieszaj kandyzowane owoce i orzechy włoskie za pomocą drewnianej łyżki. Upuść ciasto przez zaokrąglone łyżeczki do herbaty na nieprzetworzone arkusze ciastek. Top każde ciastko z pekan połowę.
Piec przez 12 do 15 minut w nagrzanym piekarniku lub aż boki zaczną brązowieć.
Wyjąć i schłodzić ciasteczka na stojakach z drutu.