Ciasteczka pralinowe z lukrem Pralinowym wymagają z grubsza 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 36. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 4G białka, oraz 20g tłuszczu. Za 79 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś mocno brązowy cukier, ciężką śmietanę do ubijania, orzechy pekan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 23 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Kilka osób naprawdę polubiło ten deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasteczka pralinowe z lukrem Pralinowym, Ciasteczka Pralinowe, oraz Ciasteczka Pralinowe dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia o wymiarach 13 na 9 cali folią. Spryskaj nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
Piekarnik
2
W małym rondelku połącz niesłodzoną czekoladę i masło. Gotuj na małym ogniu, często mieszając, aż czekolada się rozpuści, a masa będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesłodzona Czekolada Do Pieczenia
Czekolada
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Pozwól mu ostygnąć przez 15 minut.
4
W dużej misce ubij mikserem cukry, wanilię i jajka ze średnią prędkością na puszystą masę. Stopniowo ubijaj mąkę.
Dodaj mieszankę czekoladową do mąki, ubijając do połączenia. Wlej ciasto do przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Piec, aż środek się ustawi, 25 do 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Ostudzić na patelni przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
W małym rondelku połącz półsłodką czekoladę i śmietanę. Gotuj na małym ogniu, często mieszając, aż czekolada się rozpuści, a masa będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Czekolada
Czekolada
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
9
Rozłóż na schłodzonych ciasteczkach, przykryj i schłódź przez co najmniej 4 godziny lub do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
10
Rozłóż lukier Pralinowy na mieszance czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Lukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
11
Odstaw do zastygnięcia.
12
Pokrój w kwadraty do podania.
13
W średnim rondlu rozpuść masło, a następnie dodaj brązowy cukier i wymieszaj. Powoli dodaj śmietanę. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Masło
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
14
Zdejmij z ognia i dodaj cukier cukierniczy, orzechy pekan i ekstrakt waniliowy. Kontynuuj mieszanie, aż mieszanina zgęstnieje, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Ekstrakt Z Wanilii
Orzeszki Pekan
15
Natychmiast rozprowadź na schłodzonych ciasteczkach.