Ciasteczka Podwójnie Imbirowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Ciasteczek z podwójnym imbirem. Ten przepis służy 24 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz mus jabłkowy, mąka, vanillan ekstrakt, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Podwójne Ciasteczka Imbirowe, Podwójne Ciasteczka Imbirowe, oraz Double Trouble Ginger Cookies.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Mąkę połączyć z 5 dodatkowymi składnikami (mąki przez zmielony imbir), dobrze wymieszać trzepaczką. Zrób dobrze w środku mieszaniny.
Połącz 1 szklankę cukru, mus jabłkowy i następne 4 składniki (mus jabłkowy przez waniliowy).
Dodać do mieszaniny mąki, mieszając tylko do wilgotnego; przykryć i schłodzić ciasto co najmniej 1 godzinę.
Delikatnie obłożyć dłonie mąką. Uformuj ciasto na 24 kulki (po około 2 łyżki każda; ciasto będzie lepkie).
Kulki zwijamy w 1/4 szklanki cukru.
Umieść kulki 2 cale od siebie na blachach do pieczenia pokrytych sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 15 minut lub do lekko rumiane. Ostudzić 1 minuta na patelni.
Wyjąć z patelni; całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.
Uwaga: te dobrze zamarzają.
Umieść schłodzone ciasteczka w wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; przechowuj w zamrażarce do 1 miesiąca. Rozmrażanie w temperaturze pokojowej.