Ciasteczka Pignoli II
Ciasteczka Pignoli II wymagają około 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 86 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 32 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pastę migdałową, cukier, orzeszki piniowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 24%. Spróbuj Ciasteczka Pignoli, Ciasteczka Pignoli, oraz Ciasteczka Pignoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Użyj rozdrabniacza do ciast (lub robota kuchennego), aby rozbić pastę migdałową na granulowaną formę. Umieścić w misce i stopniowo dodawać cukier.
W innej małej misce ubić białka na sztywno. Wbić białka do mieszanki cukru/pasty migdałowej delikatnie.
Na posmarowanej i posmarowanej mąką blasze upuść łyżkę mieszaniny. Wciśnij orzeszki piniowe na wierzch ciastka (chcesz przykryć wierzch orzechami).
Piec w temperaturze 325 stopni F (170 Stopni C) przez 10-12 minut. Cool on wire rack.