Ciasteczka owsiane babci

Ciasteczka owsiane babci
Need a deser wegetariański? Ciasteczka owsiane babci mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 48 i kosztuje 11 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. Udaj się do sklepu i odebrać soda oczyszczona, cukier, gotowanie owsa i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasteczka owsiane babci-pyszne ciasteczka owsiane, Ciasteczka owsiane babci, oraz Ciasteczka owsiane babci dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu połącz rodzynki i wystarczającą ilość wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i zdjąć z ognia. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj prześcieradło.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
Pliki CookiePliki Cookie
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
2
Odcedzić wyciśnięte rodzynki, rezerwy 6 łyżek płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
3
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier. Stopniowo dodawać jajka, wanilię i 6 łyżek wody z patelni z rodzynkami; mieszać do lekkiego i puszystego. Przesiać razem mąkę, sodę oczyszczoną, sól, cynamon i gałkę muszkatołową; wymieszać ze śmietaną. Na koniec mieszamy z owsem i rodzynkami; mieszamy aż się połączymy. Upuść zaokrąglone łyżeczki do herbaty na przygotowany arkusz ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
RodzynkiRodzynki
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Pliki CookiePliki Cookie
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
WodaWoda
JajkoJajko
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
4
Piec przez 12 do 15 minut w nagrzanym piekarniku, krawędzie powinny być złotobrązowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn