Migdałowe ciasteczka z toffi mogą być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 75 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz miód, mleko, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 12%. Spróbuj Potrójnie Nadziewane Ciasteczka Czekoladowe M&M, Ciasteczka Toffi I Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Migdałowe Ciasteczka Toffi, oraz Toffi-ciasteczka migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Ubij masło, brązowy cukier i słodzik w dużej misce, aż będzie lekki i puszysty. Ubić masło migdałowe, jajko, mleko, miód i ekstrakt wanilii do mieszaniny masła, aż będzie gładka. Wymieszaj mąkę uniwersalną, mąkę pełnoziarnistą, sól i sodę oczyszczoną w mieszaninie masła migdałowego; złóż w bitach toffi, aż ciasto zostanie po prostu połączone.
Rozwałkuj ciasto na kulki wielkości orzecha włoskiego i umieść 2 cale od siebie na blachach do pieczenia. Naciśnij i spłaszczyć kulki z widelcem, tworząc crosshatch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Włoskie
Ciasto
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
4
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, 8 do 12 protokół.